Monipuolisia uutuuksia

Apteekkien valikoimassa on runsaasti uutuuksia. Tuotteiden saatavuus voi vaihdella apteekeittain.

DESLOX AUTTAA ALLERGIAOIREISSA

Deslox 5 mg (10, 30 ja 100 tabl.) on tehokas ja väsyttämätön apu allergisiin nenä- ja silmäoireisiin sekä nokkosihottuman hoitoon. Sen vaikuttavana aineena on desloratadiini.

Deslox 5 mg -kalvopäällysteiset tabletit allergisten nenä- ja silmäoireiden sekä nokkosihottuman hoitoon. Vaikuttava aine desloratadiini. Aikuisille ja vähintään 12-vuotiaille 1 tabletti kerran päivässä. Varmista lääkkeen sopivuus itsellesi lääkäriltä tai apteekista. Ei raskauden tai imetyksen aikana. Tutustu pakkausselosteeseen.

Markkinoija: Verman

CUTRIN VIENO SOPII HERKÄLLE HIUSPOHJALLE

Cutrin Vieno hiustenhoito- ja muotoilutuotteet soveltuvat hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Tuotesarjalle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton allergiamerkki. Hoitotuotteet sisältävät rauhoittavaa tupasvillauutetta, tehokkaasti kosteuttavia aktiiviaineita ja suomalaista lähdevettä. Tuotesarja sopii useimmille hajusteallergikoille ja tuoksuyliherkkyydestä kärsiville.

Markkinoija: Oriola

BERTIL ́S MELATONIINI HYVÄÄN UNEEN

Bertil ́s Melatoniini 1,9 mg +
rauhoittavat yrtit (30 tabl.) on monipuolinen uutuus univaikeuksista kärsiville. Valmisteen vahva melatoniinipitoisuus auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, valeriaana auttaa ylläpitämään luonnollista unta ja kärsimyskukka auttaa rauhoittamaan levotonta mieltä. 1 tabletti ennen nukkumaanmenoa riittää.

Markkinoija: Bertil ́s health

IBUVER AUTTAA NOPEASTI KIVUSSA

Ibuver 400 mg (10 ja 30 tabl.) on tehokas ja nopeasti vaikuttava itsehoitolääke kiputiloihin, kuten päänsärkyyn, hammassärkyyn ja kuukautiskipuihin sekä kuumeseen. Sen vaikuttavana aineena on ibuprofeenin nopeavaikutteinen muoto. Tabletti on helposti nieltävä ja sen voi tarvittaessa puolittaa.

Ibuver 400 mg -tabletit tilapäisiin kipu- ja kuumetiloihin. Vaikuttava aine ibuprofeeni-DL-lysiini. Ei alle 20 kg painaville tai alle 6-vuotiaille lapsille eikä raskaana oleville. Varmista lääkkeen sopivuus itsellesi lääkäriltä tai apteekista. Tutustu pakkausselosteeseen.

Markkinoija: Verman

LACTOSOLV PILKKOO LAKTOOSIN

LACTOSOLV® (30 ja 60 kaps.) edesauttaa laktoosin pilkkoutumista laktoosi-intolerantikoilla. Yksi kapseli riittää pilkkomaan laktoosin noin puolesta litrasta maitoa eli noin 29 g laktoosia.
Kapselit on helppo ottaa veden kanssa ennen laktoosia sisältävää ateriaa tai juomaa. Tuote on säilöntäaineeton ja väriaineeton.

Markkinoija: Stada

DURANOCT® EDISTÄÄ NORMAALIA UNTA

Duranoct on uusi ravintolisä, joka edistää normaalia unta usealla eri tavalla. Kolmikerros-tabletti vapauttaa ainesosat unen aikana ja antaa näin nopean ja pitkäkestoisen vaikutuksen. Duranoct sisältää melatoniinia, rohtopassiouutetta, valeriaanauutetta, sitruuna-melissauutetta, orapihlajauutetta sekä B6-vitamiinia.

Markkinoija: Sana Pharma Medical

DEVISOL MUSTIKKA TÄYDENTÄÄ D-VITAMIINIVARANTOJA

Devisol Mustikka 50 μg (200 tabl.) on aidon mustikan makuinen D-vitamiini puru-/ imeskelytabletti päivittäiseen käyttöön. Uutuus on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Valmiste sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

Markkinoija: Orion

PURALID LIPOGEL AUTTAA SILMÄLUOMITULEHDUKSESSA

Puralid Lipogel (15 ml) on hellävarainen geeli, joka suojaa, rauhoittaa ja lievittää silmän luomitulehduksen oireita. Puralid Lipogel pehmittää karstaa irroittaen sitä. Kahdesti päivässä käytettävä Puralid Lipogel antaa pitkäaikaisen suojan silmäluomille.

Markkinoija: Santen