Monipuolisia uutuuksia

Apteekin tuotevalikoimassa on tarjolla monipuolisia uutuuksia kivunlievityksestä suunhoitoon. Tuotteiden saatavuus voi vaihdella apteekeittain.

BETHOVER STRONG TURVAA B-VITAMIINIEN SAANNIN

Bethover Strong vahva B12-
vitamiini + Foolihappo
(30, 90 ja 120 tabl.) on mansikanmakuinen purutabletti, jossa on monipuolinen ja vahva valikoima B-vitamiineja, erityisesti B12-vitamiinia ja foolihappoa. Tuote sopii suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.

Markkinoija: Verman

PARODONTAX-SUUVESI HOITAA IKENIÄ

Parodontax Daily Gum Care
Extra Fresh
-suuveden (500 ml) ainutlaatuinen koostumus
vähentää kolme kertaa
enemmän bakteereita, jotka
voivat aiheuttaa ienongelmia*.
Kaikkien päivittäisen suuveden hyötyjen lisäksi sen on tieteellisesti todistettu pitävän ikenet terveempinä*. *vs. pelkkä hampaiden harjaaminen.

Markkinoija: GSK

APTEEKKI RAUTASUIHKE MAISTUU MANSIKALTA

APTEEKKI Rautasuihke (50 ml) sopii lisääntyneeseen raudan tarpeeseen. Suusuihke maistuu miedosti mansikalta. Valmisteen rauta on mikrokapseloitu, mikä vähentää vatsaärsytyksen
riskiä. Ravintolisä sopii myös vegaaneille. Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä hapen kuljetusta kehossa. Rauta myös auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Markkinoija: Medifon

HAP+ IMESKELYTABLETTI KUIVAN SUUN AVUKSI

HAp+ imeskelytabletti (16 kpl)
on kliinisesti tutkittu valmiste,
joka helpottaa suun kuivuuden
oireita ja edistää hampaiden
terveyttä lisäämällä syljeneritystä tehokkaasti, jopa 20-kertaisesti stimuloimattomaan sylkeen
verrattuna. Samalla se suojaa hammaskiillettä, koska patentoidun happo-kalsium-suhteen ansiosta se ei aiheuta hampaiden eroosiota. Makuina sitruuna, mansikka-raparperi, inkivääri-lime ja minttu-eukalyptus.

Markkinoija: Oriola

DICLOFENAC RATIOPHARM AUTTAA PAIKALLISEEN KIPUUN

Diclofenac ratiopharm 23,2 mg/g (50, 100 ja 150 g tuubi) on tulehduskipugeeli kivun paikalliseen, oireenmukaiseen hoitoon akuuteissa nyrjähdyksissä ja venähdyksissä. Se lievittää tulehdustilaan liittyvää kipua ja turvotusta. Geeli on miellyttävä levittää ja helppo käyttää. Vaikuttava aine on diklofenaakki.

Annostelu vain kaksi kertaa päivässä. Valmiste on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön aikuisille ja vähintään 14-vuotiaille. Käyttö raskauden tai imetyksen aikana vain lääkärin ohjeen mukaan. Itsehoitolääke. Tutustu pakkausselosteeseen.

Markkinoija: Teva Finland

LADYVITA-SARJASSA 5 TUOTETTA NAISILLE

Uudistuneessa Ladyvita-ravintolisäsarjassa on viisi tuotetta naisille. Hiukset & kynnet (90 tabl.) vahvistaa hiuksia ja kynsiä. Uni & Balanssi (60 tabl.) rauhoittaa unta ja rentouttaa. Monivitamiini 50 + (90 tablettia) ravintolisä sisältää vitamiineja, mineraaleja ja kasviestrogeenejä. Menoplus (60 tabl.) on suunnattu kuumiin aaltoihin ja yöhikoiluun. Kollageeni (60 tabl.) -valmisteen kollageeni ja hyaluronihappo auttavat joustavan ja kiinteän ihon aikaansaamisessa.

Markkinoija: Orkla

NASOLIN KOSTEUTTAA
KUIVAA NENÄÄ

Nasolin kosteuttava nenäsuihke (20 ml) on hoitosuihke nenän kuiville limakalvoille. Se kosteuttaa, avaa ja puhdistaa kuivaa, karstaista ja tukkoisen oloista nenää. Nenäsuihke sisältää vaikuttavina aineina dekspantenolia ja ksylitolia.

Markkinoija: Orion

OXYAL TRIPLE ACTION SPRAY VOITELEE SILMIÄ

Oxyal Triple Action Spray (10 ml) on voiteleva silmäsuihke, joka vahvistaa kyynelkalvon kaikkia kolmea kerrosta ja parantaa pehmentävää vaikutusta silmien kuivuuden yhteydessä. Koostumus on suunniteltu niin, että se jää silmän pinnalle ja voitelee tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Silmäsuihke sopii kaikille, jotka kärsivät silmien kuivuuden aiheuttamista oireista, kuten väsyneistä, rasittuneista tai vuotavista silmistä, kirvelystä tai roskan tunteesta. Ei sisällä säilöntäaineita. Annostele 1–2 suihkausta silmään tai silmäluomelle tarvittaessa.

Markkinoija: Bausch + Lomb

FILLERINA BB CREAM SILOTTAA JUONTEITA

Fillerina BB Cream (40 ml) on
kevyt ja puolipeittävä voide,
joka silottaa ihon juonteita. Voide suojaa ihoa sekä tasoittaa luonnollisesti ihon sävyä. Se kosteuttaa tehokkaasti ihoa sekä antaa täyteläisyyttä kuuden hyaluronihapon avulla.

Markkinoija: Paranova