Monta uutuutta apteekin hyllyssä

Kesä toi apteekkien hyllyille monipuolisia uutuuksia hyvinvoinnin ja terveyden tueksi. Tuotteiden saatavuus voi vaihdella apteekeittain.

FERRIONIN C-VITAMIINI TUKEE RAUDAN IMEYTYMISTÄ

Ferrion 100 mg (100 tabl.) on vahva ja pitkävaikutteinen rauta-ja C-vitamiinivalmiste, jossa rauta on vatsaystävällisessä bisglysinaattimuodossa. Uusi Ferrion sisältää 100 mg rautaa ja 60 mg raudan imeytymistä tehostavaa C-vitamiinia. Pitkävaikutteisesta tabletista rauta vapautuu vasta ohutsuolessa, lisäksi valmisteen voi halutessaan nauttia myös ruokailun yhteydessä. Molemmat seikat auttavat vähentämään mahdollista vatsaärsytystä. Pienikokoisen, helposti nieltävän tabletin voi tarvittaessa puolittaa. Sopii myös vegaaneille. Maitotuotteet, kahvi ja tee voivat heikentää raudan imeytymistä.

Markkinoija: Orion

CERIDAL KÄSIVOIDE SUOJAA JA HOITAA

Ceridal Käsivoide (50 ml) kosteuttaa, suojaa ja hoitaa käsien kuivaa ja karheaa ihoa. Uuden käsivoiteen sisältämät glyseriini ja kasviöljy ehkäisevät ja vähentävät ihon kuivumista. Niiden ansiosta ihon pinnalle muodostuu suojaava kalvo. Uutuustuote estää ihon ärsyyntymistä, vaikka käsiä joutuisi pesemään toistuvasti päivittäin. Käsivoide on hajusteeton ja väriaineeton.

Markkinoija: Stada

CERADERM BETAGLUCAN VAURIOITUNEEN IHON HOITOON


Ceraderm Betaglucan (30 g) sopii pinnallisten palovammojen ja vaurioituneen ihon hoitoon aikuisille ja lapsille. Rasvainen, vedetön voide luo hengittävän suojan iholle, joka minimoi lämmön ja kosteuden haihtumista, estää ärsykkeiden pääsyä iholle ja suojaa ihon herkkiä hermopäätteitä, lievittäen siten kipua. Voiteen sisältämä kauran beetaglukaani rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja lievittää kutinaa. Voide sopii
myös ärtyneen ja kuivan ihon ja
ihottuma-alueiden hoitoon.

Markkinoija: Decem Pharma

LACTO SEVEN STRONG KESTÄÄ MAHAN
HAPPAMUUTTA

Lacto Seven Strong -kapselissa (100 kaps.) on 10 miljardia maitohappobakteeria. Kapselissa on lisäksi D3-vitamiinia, joka vahvistaa vastustuskykyä. Kasviperäisen kapselin ainutlaatuinen koostumus sisältää seitsemän erilaista tarkoin valittua, luonnollista maitohappobakteerikantaa, joilla on erityinen Bio-SupportTM-suojaus. Suojauksen ansiosta bakteerit kestävät mahan happamuutta, ja ne säilyvät elävinä ja toimintakykyisinä aina suolistoon saakka. Käytä Lacto Seven Strong -kapseleita kuuriluontoisesti tai tarvittaessa päivittäin.

Markkinoija: Vitabalans

MULTIVITA NAMINALLET RAVITSEMUKSEN TUEKSI


Multivita NamiNalle monivitamiini (60 ja 120 kpl) on monipuolinen vitamiinivalmiste hyvän ravitsemuksen tueksi. Sen sisältämät vitamiinit ja kivennäisaineet tukevat lapsen normaalia kasvua ja kehitystä. Samassa pakkauksessa on metsämansikan, mustikan ja appelsiinin makuisia -ja värisiä nalleja. Multivita NamiNalle Kalsium+D3 (50 ja 90 kpl) on pehmeä ja pureskeltava, nallenmuotoinen kalsium -ja D3-valmiste. Yksi mustikan tai mansikan makuinen nalle sisältää 100 mg kalsiumia ja 5 μg D3-vitamiinia. Kalsium ja D3-vitamiini tukevat lapsen luuston normaalia kasvua ja kehitystä sekä vahvistavat vastustuskykyä.

Markkinoija: Orion