Nyt uutta Lähiapteekeissa

Alkava syksy on tuonut apteekkien hyllyille monta uutuutta.

SYMBIOSYS-mikrobit suoliston avuksi

Meissä jokaisessa on miljoonia mikro-organismeja, joiden tasapainoinen toiminta on olennainen osa elimistömme hyvinvointia. Uudet tieteellisen tarkat SYMBIOSYS® -mikrobiyhdistelmät vain apteekista. Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Markkinoija Biocodex.

Huomaamaton ja mukava Nomai-kuukuppi

Nomai on gynekologin suunnittelema laadukas ja luotettava kuukuppi. Uutuus vapauttaa sinut tekemään myös kuukautistesi aikana niitä asioita, joita eniten rakastat. Samalla pidät huolta ympäristöstäsi. Kuukuppi on valmistettu Suomessa lääketieteellisestä silikonista. Nomai-tuoteperheeseen kuuluu kolme erikokoista kuppia. Markkinoija Fysioline.

Femisan Vital hoitaa intiimialueen vaivoja

Femisan Vital on hormoniton emätingeeli emättimen kuivuudesta ja ärsytyksestä tai kutinasta sekä yhdyntä- tai virtsaamiskivusta kärsivien naisten oireiden lievittämiseen ja parantamiseen. Intiimialueen hyvinvoinnissa hygienia on tärkeää. Lääkärin vastaanotolle on syytä hakeutua, jos itsehoito ei auta tai oireet viittaavat tulehdukseen, esiintyy veristä vuotoa, virtsaamisvaivoja, kipuja tai selittämättömiä vuotoja. Markkinoija Orion.

Bethover Focus Pore auttaa jaksamaan

Bethover Focus Pore -uutuus on vitamiiniyhdistelmä vireyden ja jaksamisen lisäämiseen ja ajattelun tueksi. Maistuvat poretabletit saa karpalon- ja appelsiininmakuisina 1×20 ja 2×20 pakkauksissa. 1 poretabletti päivässä aikuisille. Markkinoija Verman.

AntiCramp FORCE lihasten ja hermoston tueksi

APTEEKKI AntiCramp FORCE-poretabletit sisältävät magnesiumsitraatin ja B-vitamiinien lisäksi elektrolyytteja eli suoloja. Uutuus edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Raikkaan appelsiininmakuinen poretabletti. Markkinoija Medifon.

Minisun SuperDefence lisää vastustuskykyä

Minisun SuperDefence (30 tabl.) on uusi sinkkiasetatti vastustuskyvyn lisäämiseen. Tuote sopii kolmen päivän tehokuuriin. Hyvänmakuisessa imeskelytabletissa on miellyttävä suutuntuma, makuina sitruuna-hunaja-inkivääri. Sisältää 10 mg sinkkiä asetaattimuodossa, 5 mg auringonhattu-uutetta ja 1,2 mg inkivääriuutetta. Markkinoija Verman.