Runsaasti uutuuksia

Apteekkien valikoima monipuolistuu vuoden alkaessa monilla kiinnostavilla uutuuksilla. Tuotteiden saatavuus voi vaihdella apteekeittain.

SANA-SOL VITABONS MONIVITAMIINIT AIKUISILLE

Uudet Sana-sol Vitabons (60 kpl) -sarjan pehmeät ja pureskeltavat aikuisten vitamiinit nyt apteekeista. Sarjasta löytyy moni-, D-, B12- ja C-vitamiinivalmisteet. Esimerkiksi monivitamiini sisältää seitsemää vitamiinia ja kahta kivennäisainetta.

Markkinoija: Orkla

MINISUN PEHMODINO
SUPER DEFENCE LAPSILLE

Minisun Super Defence Peh-
modino
(60 kpl) on mustikan ja vadelman makuinen, pehmeä ja pureskeltava lasten vitamiini- ja hivenainevalmiste vastustuskyvyn tukemiseen. Tuote tarjoaa yhdistelmän D3- ja C-vitamiinia sekä sinkkiä uudenlaisessa annostelumuodossa. Se on makeutettu maltitolilla, ja sen
värit ja aromit ovat luontaisia.
Tuote sisältää hunajaa.

Markkinoija: Verman

LADIVA LIEVITTÄÄ KUUKAUTISKIPUJA

Ladiva (8 kaps.) on kasviperäinen lääke kuukautiskipujen oireenmukaisen lievittämiseen. Uutuustuote sisältää vadelmanlehtiuutetta, jota on jo vuosikymmenten ajan käytetty rentouttamaan kohtua ja lievittämään kuukautiskipuja. Nyt tämä perinteinen kasvirohdosvalmiste on saatavilla apteekista.

Markkinoija: Biocodex

MINISUN VINSKI JUNIOR
PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

Minisun Vinski 10 μg D3-
vitamiini Junior
(60 kpl) on
mansikanmakuinen, pehmeä
ja pureskeltava lasten D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen
käyttöön. Uutuus tuo mieluisan
annostelumahdollisuuden perinteisille D3-vitaminiinivalmisteille. Se on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla, ja sen värit sekä aromit ovat luontaisia.

Markkinoija: Verman

FAVORA-SARJA KOSTEUTTAA JA RAUHOITTAA

Favora rauhoittava kosteusvoide (50 ml) kosteuttaa ja suojaa helposti reagoivaa ihoa sekä auttaa vahvistamaan ihon hydrolipidikalvoa. Favora rauhoittava & ravitseva hoitovoiteen (50 ml) erityisesti kuivalle iholle suunniteltu koostumus ravitsee ja hoitaa. Favora rauhoittava & kosteuttava seerumin (30 ml) syväkosteuttava koostumus rauhoittaa helposti reagoivaa ja punoittavaa ihoa. Favora rauhoittava &kosteuttava naamio (75 ml) on kuivaa ja ärtynyttä ihoa rauhoittava naamio, joka auttaa palauttamaan sekä ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

Markkinoija: Orion Pharma

APTEEKKI-VOITEET IKÄÄNTYVÄLLE IHOLLE

APTEEKKI-sarjan Hoitava päivävoide ja Hoitava yövoide (100 ml) on suunnattu ikääntyvälle iholle päivittäiseen käyttöön. Ne kiinteyttävät, silottavat ja kosteuttavat ihoa. Hoitava päivävoide on kevyt ja hyvin imeytyvä. Sisältää useita tehoaineita: A- ja E-vitamiinia, allantoiinia, glyserolia sekä hyaluronihappoa. Hoitava yövoide on täyteläinen, erittäin hoitava ja hyvin imeytyvä. Sisältää useita tehoaineita: A- ja E-vitamiinia, arganöljyä, pantenolia, sheavoita sekä hyaluronihappoa.

Markkinoija: Medifon

I3.1 RATIOPHARM – KLIINISESTI TUTKITTU MAITOHAPPOBAKTEERIVALMISTE

i3.1 ratiopharm (30 kaps.) on kliinisesti tutkittu maitohappobakteerivalmiste. Valmiste sisältää kolmea eri maitohappobakteerikantaa (Lactobacillus plantarum CECT 7484, Lactobacillus plantarum CECT7485 ja Pediococcus acidilactici CECT 7483). Uutuus lisää maitohappobakteerien määrää suolistossa ja voi siten ylläpitää suoliston monipuolista mikrobiomia. Päivittäiseen käyttöön sopiva ravintolisä sopii laktoosi-intolerantikoille, kasvisruokavaliota tai FODMAP-ruokavalioita noudattaville.

Markkinoija: Teva Finland

SEPTABENE-SUMUTE KURKKUKIVUN HOITOON

Septabene (1,5 mg/ml + 5 mg/ml bentsydamiini/setyylipyridiini) on itsehoitolääke suun ja nielun kivun ja tulehduksen oireiden lyhytaikaiseen paikallishoitoon yli 12-vuotiaille. Annostus on 1–2 suihkausta kahden tunnin välein 3–5 kertaa vuorokaudessa. Ei alle 6 vuotiaille, eikä raskaana oleville tai imettäville. Tutustu huolella pakkausselosteeseen.

Markkinoija: KRKA Finland

SEPTANAZAL TUKKOISEN NENÄN AVUKSI

Septanazal (1 mg/ml + 50 mg/ml ksylometatsoliinihydrokloridi/dekspantenoli) on nenäsumute nenän limakalvojen turvotuksen lyhytaikaiseen paikallishoitoon aikuisille ja vähintään 10-vuotiaille lapsille. Annostus on 1 suihke kumpaankin sieraimeen enintään 3 kertaa päivässä tarpeen mukaan enintään 7 päivän ajan. Ei alle 10- vuotiaille, eikä raskaana oleville tai imettäville. Tutustu pakkausselosteeseen ennen käyttöä.

Markkinoija: KRKA Finland