Silmien parhaaksi

Lähiapteekkien valikoimasta löytyy tuotteita, joilla voi auttaa allergian vaivaamia, väsyneitä tai kuivia silmiä.

DESODROP RAUHOITTAA JA KOSTEUTTAA

DESODROP (8 ml) on otsonoitua öljyä ja liposomeja sisältävä silmäliuos, joka estää bakteereja muodostamasta biofilmiä, mikä puolestaan edistää bakteerien hajoamista. Silmätipat vakauttavat kyynelkalvon lipidikerrosta, vähentävät kosteuden
haihtumista. Tuote hoitaa silmiä esimerkiksi tulehduksen tai infektion yhteydessä sekä ennen silmäkirurgisia toimenpiteitä ja niiden jälkeen. Se myös edistää paranemisprosessia.

Markkinoija: Bausch & Lomb

BEPANTHEN EYE HOITAA JA VIRKISTÄÄ

BEPANTHEN EYE (10 ml) silmätipoissa dekspantenolin rauhoittavat, hoitavat ja silmää virkistävät ominaisuudet yhdistyvät hyaluronihapon kosteuttavien ominaisuuksien kanssa. Tehokas ja pitkäkestoinen apu kuiville silmille, ilman säilöntäaineita. Kätevä pullo säilyy avattuna 12 kuukautta. Soveltuu piilolinssien käyttäjille. Tutustu käyttöohjeeseen.

Markkinoija: Bayer

SYSTANE® COMPLETE LIEVITTÄÄ ÄRSYTYSTÄ

SYSTANE® COMPLETE (10 ml) on yhdistelmävalmiste, jonka lievittää kaikentyyppistä silmien ärsytystä, väsymystä ja kuivuutta jopa kahdeksan tunnin ajan. Silmätipat suojaavat kyynelkalvoa ja antavat sille kosteutta ja lipidejä. Nanokokoiset lipidipisarat vakauttavat ja korjaavat kyynelkalvon aukkoja, ja edistävät näin koko sen korjautumista ja vakautta.

Markkinoija: Alcon

OCUVITE COMPLETE TÄYDENTÄÄ RUOKAVALIOTA

OCUVITE COMPLETE (60 kaps.) on silmien hyvinvointiin suunnattu ravintolisä. Se ei korvaa monipuolista ruokavaliota, mutta on hyvä täydennys sinkin, E-vitamiinin, C-vitamiinin, luteiinin, zeaksantiinin ja DHA:ta/omega-3:n saannissa. Suositeltu annos on kaksi kapselia kerran vuorokaudessa. Yhdessä tasapainoisen ruokavalion kanssa ravintolisä voi auttaa pitämään silmät terveinä myös vanhemmiten.

Markkinoija: Bausch & Lomb

PUROTM TYRNI – KOSTEUTTA SILMILLE JA LUOMILLE

PUROTM TYRNI (17 ml, 300 suihkausta) on säilöntäaineeton ja alkoholiton silmäsuihke kuiville silmille. Tehoaineina ovat tyrninsiemenöljy, hyaluronaani (keskisuuri molekyylikoko) ja glyseroli. Tuote ennaltaehkäisee ja hoitaa kuivien silmien oireita sekä kosteuttaa silmäluomia ja silmänympärysihoa. Suihke annostellaan suljetuille silmäluomille.

Markkinoija: Finnsusp

OCUTIFEX SILMIEN HOITOON

OCUTIFEX® 0,25MG/ML (20 ja 60 x 0,4ml) silmätipat kerta-annospakkauksessa antavat nopeaa ja pitkäkestoista helpotusta allergisiin silmäoireisiin.

Markkinoija: Verman

IIRIS SILMIEN HOITOON

IIRIS SILMÄTIPAT (20 x 0,5 ml/ Iiris ja 10 ml) voitelevat, kosteuttavat ja korjaavat silmän pintaa.

Markkinoija: Verman