Terveyttä kevääseen

Apteekista löytyy hyvinvointia päästä varpaisiin. Itsestään huolehtimalla voi vaikuttaa ennakoivasti myös sydän- ja verisuoniterveyteen.

GUM-TUOTTEET SUUN TERVEYTEEN

GUM Soft Picks Advanced Medium -hammasväliharjalla (small, regular ja large) sekä GUM Paroex 0,06 % -klooriheksidiinihammastahnalla voi tukea suunterveyttä. Suun hyvinvointi vaikuttaa laajasti terveyteen. Esimerkiksi ienterveyden ylläpidossa hammasvälien puhdistus on ensiarvoisen tärkeää. Klooriheksidiinihammastana ennaltaehkäisee ja hoitaa ienongelmia. Hammastahna sisältää fluoria ja sopii päivittäiseen käyttöön.

Markkonoija: Tamro

MULTIVITA MAGNESIUMSITRAATTI+B6 TUKEE LIHASTEN TOIMINTAA

Multivita Magnesiumsitraatti+B6 (80 ja 90 tabl. tai purutabl.) sisältää 150 mg tai 175 mg hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Magnesium on tärkeä mineraali sydämen, lihasten ja energia-aineenvaihdunnan toiminnalle. Se sopii esimerkiksi urheilevien ja kuntoilevien ravitsemuksen tueksi.

Markkonoija: Orion

LIINUS PELLAVARAE SISÄLTÄÄ OMEGA-3-RASVAHAPPOJA

Liinus pellavarae (500 g) on kotimaisista pellavansiemenistä valmistettu kuitulisä, joka sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja ja kuitua. Omega-3-rasvahappoihin kuuluva alfalinoleenihappo (ALA) edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Liinusta ei suositella alle 7–vuotiaille, raskaana oleville, imettäville eikä henkilöille, joilla on munuaisen vajaatoimintaa.

Markkonoija: Orion

BETAVIVO AUTTAA ALENTAMAAN KOLESTEROLIA

Betavivo kaurasydänten (15 kpl) sisältämä beetaglukaani auttaa alentamaan kolesterolia. Yhdestä annoksesta Betavivoa saa kolme grammaa kauran beetaglukaania, joka on riittävä määrä terveysvaikutusten aikaansaamiseen. Tuote auttaa tasaamaan verensokerin nousua aterian jälkeen. Nauttimisen yhteydessä kannattaa juoda suuri lasillinen vettä.


Markkinoija: Karo Pharma

APTEEKIN MÖLLER EXTRAVAHVA + OMEGA-3 TUKEE SYDÄNTÄ JA AIVOJA

Apteekin Möller Extravahva + Omega-3 (76 kaps.) sisältää paljon sydämelle, aivoille ja näkökyvylle tärkeitä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA). Suositeltava vuorokausiannos kaksi kapselia sisältää 1 400 mg omega-3-rasvahappoja, josta DHA 940 mg ja EPA 270 mg.


Markkonoija: Orkla

FLEXITOL HEEL BALM PITÄÄ JALAT KUNNOSSA

Flexitol Heel Balm (56 g ja 112 g) -balsami on tarkoitettu kuivien ja halkeilevien kantapäiden sekä jalkojen hoitoon. Esimerkiksi diabeetikkojen tulee pitää jaloista huolta. Voide sisältää 25 % ureaa sekä muita syväkosteuttavia, ihoa hoitavia ainesosia.


Markkonoija: STADA Nordic