Uuden vuoden uutuudet

Alkuvuoden uutuuksissa on tarjolla hyvinvointia koko keholle.

CLINIC BY JORDAN GUM PROTECTOR GENTLE VÄHENTÄÄ IKENIEN ÄRSYTYSTÄ

Clinic by Jordan Gum Protector Gentle
(500 ml) on hellävarainen suuvesi päivittäiseen käyttöön ienterveyden ylläpitoon. Mintunma-kuinen uutuus auttaa vähentämään ikenien ärsytystä ja plakkia. Tuote on alkoholiton ja sisältää 0,2 % natriumfluoridia (NaF). Tuote on saatavilla vain apteekeista.

Markkinoija: Orkla

PARODONTAX WHITENING EDISTÄÄ IENTERVEYTTÄ

Parodontax Complete Protection Whitening -hammastahna (75 ml) edistää ienterveyttä ja vahvistaa hampaita kahdeksalla eri tavalla. Se auttaa pysäyttämään ja estämään ienten verenvuodon kahdesti päivässä käytettynä ja poistaa plakkia tehokkaammin kuin tavallinen hammastahna.

Markkinoija: GSK

DESODROP SUOJAA JA VOITELEE SILMIÄ

Desodrop (8 ml) -uutuus hoitaa silmiä tuleh-duksen ja infektion yhteydessä sekä ennen silmäkirurgisia toimenpiteitä ja niiden jälkeen. Lisäksi se edistää paranemisprosessia. Suojaavat ja voitelevat silmätipat on tarkoitettu lapsille ja aikuisille. Tuote sisältää otsonoitua öljyä ja li-posomeja. Silmätipat vakauttavat kyynelkalvon lipidikerrosta, vähentävät kosteuden haihtumis-ta ja lievittävät välittömästi.

Markkinoija: Bausch&Lomb

LOCOBASE EVERYDAY -TUOTTEET KOKO PERHEELLE

Locobase Everyday Special Shower Oil -suihkuöljy ja Locobase Everyday Special Body Lotion -vartalovoide sisältävät muun muassa kosteuttavia ja ihoärsytystä lievittäviä kauralipidejä, jotka myös pitävät ihon pitkään pehmeänä ja sileänä. Uutuudet soveltuvat koko perheelle.

Markkinoija: Karo Pharma

TASECTAN AF ANTAA NOPEAN AVUN RIPULIIN

Tasectan AF (8 tabl./aikuiset ja 8 annospss/lapset) palauttaa suolen seinämien fysiologiset toiminnot eri syistä johtuvan ripulin aiheuttaman vatsan jännityksen ja runsaan ulostamisen kontrolloimiseksi. Tuoteen kasviperäinen ksyloglukaani suojaa suolen limakalvoa. Geloosi pidentää ksyloglukaanin suojaavaa vaikutusta.

Markkinoija: Sabora

BIOGAIA DROPS-TIPPOJEN BAKTEERIKANTA PERÄISIN ÄIDINMAIDOSTA

BioGaia Drops ja BioGaia Drops+D3 -tipat sisältävät tutkittua Lactobacillus reuteri Protec-tis® DSM 17938 -maitohappobakteerikantaa, joka on peräisin äidinmaidosta. Päiväannos 5 tippaa sisältää 100 miljoonaa elävää maitohappobakteeria auringonkukkaöljyssä. Tipat on helppo annostella tuubista. Sopii vastasyntyneille.

Markkinoija: BioGaia Finland

AVORA-SARJA TUKEE IHON HYVINVOINTIA

Favora vahvistava hoitovoide (50 ml) ja Favora vahvistava kosteusvoide (50 ml) tukevat ihon omaa mikrobiomia, joka auttaa vahvistamaan ihon luontaista puolustuskykyä. Favora vahvistava ja suojaava tehohoito (30 ml) -voide vahvistaa ihon hyvinvointia ja paluttaa sen tasapainoa. Favora vahvistava ja virkistävä silmänympärysgeeli (15 ml) auttaa häivyttämään tummia silmänalusia ja turvotusta.

Markkinoija: Orion

VITAALI D TIPAT IMEYTYVÄT TEHOKKAASTI


Vitaali D tipat
(1 200 tippaa) sisältää D3-vitamiinia 5 μg/tippa. Patentoitu Emuldrop-valmistusteknologia takaa tehokkaan imeytymisen ja hyödyntämisen elimistössä. Ravintolisä on säilöntäaineeton, laktoositon, gluteeniton ja makeuttamaton. Annostus: Yli 3-v. lapsille 1-2 tippaa (5-10 μg), aikuisille 2-10 tippaa (10-50 μg) päivässä.


Markkinoija: Hankintatukku Oy