Uutuuksia arjen avuksi

Apteekin uutuustuotteissa on valinnanvaraa vastustuskyvystä hyvään uneen ja hyvinvoinnin tueksi.

MULTI-TABS IMMUNO VASTUSTUSKYVYN TUEKSI

Multi-tabs Immuno (60 kpl) on L.rhamnosus (LGG) -maitohappobakteeria sisältävä monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste. Ravintolisä sisältää muun muassa foolihappoa, sinkkiä, seleeniä sekä B12-, C- ja D-vitamiineja. Aikuisille ja lapsille 11-vuotiaasta lähtien yksi tabletti päivässä. Markkinoija: GSK

BIORION UUTUUKSISTA KIRKKAUTTA JA SYVYYTTÄ

Biorion hopea shampoo ja Biorion hopea hoitoaine (250 ml) sekä Biorion ruskea shampoo ja Biorion ruskea hoitoaine (250 ml) -uutuuksissa hopeatuotteiden violetti pigmentti neutraloi kellertäviä sävyjä vaaleista hiuksista, mikä ylläpitää sävyn viileyttä ja kirkkautta. Ruskeansävyiset tuotteet syventävät hiusten ruskeaa sävyä ja lisäävät kiiltoa.
Markkinoija: Orion

LEMPEÄNMAKUINEN MINISUN D-VITAMIINI KUNINGATAR


Minisun D-vitamiini Kuningatar 20 μg (200 tabl) ja Minisun D-vitamiini Kuningatar 50 μg (200 tabl.) -pakkauksissa on pieniä ja hyvänmakuisia purutabletteja, jotka maistuvat vadelman ja mustikan yhdistelmältä. Annostus: 1 purutabletti päivässä.

Markkinoija: Verman

MINNEA TEKEE HYVÄÄ LUUSTOLLE JA HAMPAILLE

Minnea D-vitamiini (150, 200 ja 300 kaps.) on D-vitamiinivalmiste auringonkukkaöljyä sisältävässä kapselissa. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä, joten se on tärkeä niin luuston kuin hampaidenkin kunnolle. Se edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja tukee lihastoiminnan ylläpitämistä. Kotimaisessa valmisteessa kolme vahvuutta: 50, 100 ja 150 μg.

Markkinoija: Fysioline

ORIONIN UUDET MELATONIINIT AUTTAVAT NUKAHTAMAAN

Melatoniini Orion 1,8 mg Yrtit kuumajuomajauhe (20 pss.) on mustaherukan makuinen juoma, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja tukee rauhallista unta ja auttaa rentoutumaan. Melatoniini Orion 1,8 mg Yrtit nieltävä tabletti (30 tabl.) on melatoniini-B-vitamiini-kasviuute-valmiste nukahtamisen ja rauhallisen unen sekä rentoutumisen tueksi.

Markkinoija: Orion

VOLTNATURA KASVIPOHJAINEN GEELI RASITTUNEILLE LIHAKSILLE

VoltNatura (50 ml ja 100 ml) on kuuden perinteisen kasviuutteen ja eteeristen öljyjen yhdistelmä ja kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta. Lääkkeetön ja hajusteeton geeli sisältää arnikkia, rohtosammakonputkea ja hevoskastanjaa, jotka rauhoittavat rasittuneita lihaksia. Minttu ja lamosalali viilentävät ja virkistävät ja aloe vera kosteuttaa.

Markkinoija: GSK

MELAREST TRIPLA PAREMMAN UNEN TUEKSI

Melarest Tripla (30 tabl.) on kolmivaikutteinen valmiste, joka auttaa tukemaan parempaa unta. Se sisältää melatoniinia ja lisäksi mukana on tuttuja unta ja rauhoittumista edistäviä kasviuutteita. Kamomilla ja humala auttavat rentoutumaan ja melatoniini lyhentää nukahtamisaikaa. Tuliunikko ja laventeli edistävät parempaa unta.

Markkinoija: Verman

ATOPIK ANTI-AGE Q10 MUSTIKKAÖLJY ELVYTTÄÄ

Atopik Anti-age Q10 Mustikkaöljy (30 ml) on ylellinen, ihoa pehmentävä ja hoitava kasvoöljy. Se sisältää antioksidanttista metsämustikan siemenöljyä sekä elvyttävää Q10-koentsyymiä. Kevyt tuote tuo iholle silkkisen pehmeän tunteen ja uutta hehkua kuivalle iholle.

Markkinoija: Berner