Uutuuksia hyvinvointiin

Lähiapteekkien hyllyiltä kannattaa napata mukaan monipuoliset syysuutuudet.

PARODONTAX TUKEE IKENIEN JA
HAMPAIDEN HYVINVOINTIA

Parodontax (500 ml) suuvesi auttaa pitämään ikenet terveinä ja vahvistamaan hampaita. Sen kaksitehoinen koostumus sopii plakin poistoon ja luomaan kuoren hampaiden päälle, joka auttaa ennalta-ehkäisemään plakin syntyä. Fluori tukee hampaiden hyvinvointia ja sinkki auttaa raikastamaan hengitystä. Sopii päivittäiseen käyttöön. Uutuudessa on vahvempi maku verrattuna Parodontax Gentle Fresh
Mint -suuveteen.

Markkinoija: Haleon

ACO HAIR CARE -HIUSTENHOITO-SARJA HIUSTEN ONGELMIIN

ACO Moisturising Shampoo (250 ml) on kosteuttava shampoo, joka antaa hiuksille kiiltoa ja pesee hellävaraisesti. Sisältää kosteuttavaa pantenolia ja ravitsevia aminohappoja. ACO Repairing Shampoo (250 ml) on korjaava shampoo, joka kosteuttaa vaurioituneita hiuksia. Vehnäproteiini vahvistaa ja ravitsee vaurioituneita hiuksia. ACO Moist & Repair Conditioner
(250 ml) on tarkoitettu ohuille hiuksille. Sisältää kasvipohjaisia öljyjä ja keramideja jotka korjaavat vaurioituneita hiuksia.

Markkinoija: Perrigo

DESODROP SUOJAA JA VOITELEE SILMIÄ

Desodrop (8 ml) hoitaa silmiä tulehduksen ja infektion yhteydessä sekä ennen silmäkirurgisia toimenpiteitä ja niiden jälkeen. Lisäksi se edistää paranemisprosessia. Suojaavat ja voitelevat silmätipat on tarkoitettu lapsille ja aikuisille. Tuote
sisältää otsonoitua öljyä ja liposomeja. Silmätipat auttavat vakauttamaan kyynelkalvon lipidikerrosta ja vähentämään kosteuden haihtumista sekä lievittämään oloa.

Markkinoija: Bausch&Lomb

MELZEN AUTTAA NUKAHTAMAAN

MELZEN Melatoniini 1,9 mg + B6 pitkävaikutteinen (90 tabl.) -yhdistelmävalmiste on kehitetty lyhentämään nukahtamisaikaa ja vähentämään uupumusta. Ravintolisä sisältää 1,9 mg melatoniinia nukahtamisen avuksi. B6-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä sekä uupumusta.

Markkinoija: Solave

SEBAMED ANTI-HAIRLOSS SHAMPOO RAVITSEE HIUKSIA


Sebamed Anti-Hairloss Shampoo (200 ml) uutuusshampoo ravitsee hiusjuuria ja auttaa näin ylläpitämään vahvoja ja terveitä hiuksia. Sen NHE-koostumus stimuloi päänahkaa, mikä auttaa vähentämään hiustenlähtöä. Shampoon pH 5,5 tukee päänahan luonnollisen suojakerroksen toimintaa ja hiusten hyvinvointia. Tuotteen siedettävyys on testattu dermatologisesti ja kliinisesti.

Markkinoija: Orion

BATS-ANTIPERSPIRANTEISTA SUOJAA HIKOILUA VASTAAN

Bats Expert Strong (20 ml) -antiperspirantin on kliinisesti todistettu antavan suojaa hikoilua vastaan jopa viideksi päiväksi ja se sopii vaikeasta hikoilusta kärsiville. Miedompi Bats Expert antaa 3-5 päivän suojan ja sopii ongelmallisesta hikoilusta kärsiville.

Markkinoija: Orkla

AVENE TOLERANCE -VOITEET KOSTEUTTAVAT LUONNOLLISESTI

Avene Tolerance Hydra-10 Moisturising Fluid (40 ml) ja Avene Tolerance Hydra-10 Moisturising Cream (40 ml) -kosteusvoiteet sopivat kaikille ihotyypeille ja herkimmällekin iholle. Tuotteet käyvät vauvoille, lapsille ja aikuisille. Voiteet tukevat ihon vahvistumista ja lisäävät sen luonnollista kosteutustasapainoa hyaluronihapon avulla.

Markkinoija: Pierre Fabre