Uutuuksia kaikenikäisille

Uusi vuosi alkaa Lähiapteekeissa monipuolisten uutuustuotteiden kera. Tarjontaa on nyt kaikenikäisille.

PROIBS® (10 ja 20 pss.) on uusi IBS:n eli ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon tarkoitettu valmiste, joka lievittää tehokkaasti yleisimpiä IBS-oireita, kuten vatsakipua, vatsan turpoamista ja ripulia ja/tai ummetusta. Se palauttaa suoliston normaalin toiminnan ja edistää suoliston hyvää bakteeritasapainoa. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Markkinoija: Aboutmeds

CALCI KIDS 400 MG (100 g) kalsiumjauhe on helppo annostella ruoan tai nesteen sekaan. Kalsium on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle sekä hampaiden pysymiselle normaaleina.

Markkinoija: Vitabalans

BIOGAIA PRODENTIS (30 imeskelytabl.) lisää suun mikrobistoon luontaisesti kuuluvia bakteereita. Yksi tabletti sisältää 200 miljoonaa elävää Lactobacillus reuteri Prodentis -maitohappobakteeria.

Markkinoija: BioGaia

FAVORA-SARJAN tuotteet kiinteyttävät ja kosteuttavat. KIINTEYTTÄVÄ JA RAVITSEVA YÖVOIDE (50 ml), KIINTEYTTÄVÄ JA SILOTTAVA SEERUMI (30 ml), KIINTEYTTÄVÄ PÄIVÄVOIDE SK 30 (50 ml) ja KIINTEYTTÄVÄ SILMÄNYMPÄRYSVOIDE (15 ml) ikääntyneen ihon hyvinvointiin.

Markkinoija: Orion

EARCLIN EARSHOWER korvasuihku on lääkinnällinen laite korvien puhdistamiseen ja puhtaina pitämiseen silloin, kun korvavahaa erittyy liikaa. Soveltuu aikuisille ja yli 3-vuotiaille.

Markkinoija: Aboutmeds

MINISUN D-VITAMIINI JUNIOR PEHMOKONNA MANSIKKA (60 ja 120 kpl) on ravintolisä D-vitamiinin saannin turvaamiseen mansikanmakuisena pehmopalana. Suositellaan yli 3-vuotiaille.

Markkinoija: Verman

BETHOVER B12 STRONG (30 ja 100 kaps.) on vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste muistin ja jaksamisen tueksi. Nyt myös kapselina. Tuote sisältää B-vitamiineja, erityisesti B12-vitamiinia ja foolihappoa.

Markkinoija: Verman

CCS WARMING FOOT CREAM (150 ml) -jalkavoide on suunniteltu erityisesti viluisille ja kuiville jaloille. Kun voidetta hieroo hyvin iholle esimerkiksi suihkun jälkeen, alkavat jalat lämmitä.

Markkinoija: KaroPharma