Uutuuksilla kohti syksyä

Syksyn uutuuksissa on pirteyttä ja hyvinvointia lapsille ja aikuisille. Tuotteiden saatavuus voi vaihdella apteekeittain.

VITANALLET KALSIUM+D-VITAMIINI LASTEN MAKUUN

Sana-sol Vitanallet Kalsium+D-vitamiini (90 kpl)
on pehmeä ja pureskeltava ravintolisä. Erityisesti lasten makuun suunnitellut sokerittomat Vitanallet sisältävät elimistölle tärkeää kalsiumia ja D-vitamiinia, joita tarvitaan normaalin luuston ja hampaiden ylläpitoon. Vitanallet-uutuus on nallenmuotoinen ja mansikanmakuinen.

Markkinoija: Orkla

BIO-OIL LUONNOLLINEN IHONHOITOÖLJY ARVILLE JA KUIVALLE IHOLLE

Bio-Oil Luonnollinen ihonhoitoöljy (25 ja 60 ml) on erikoisihonhoitotuote arpiin ja raskausarpiin, kuivalle iholle sekä epätasaiselle ihon sävylle. Helposti imeytyvä tuote auttaa vähentämään sekä uusien että olemassa olevien arpien näkymistä. Sisältää 100 % luonnollisia ainesosia. Ihonhoitoöljy antaa ihon hengittää eikä tuki ihohuokosia.

Markkinoija: Orkla

VATSAYSTÄVÄLLINEN VITAALI RAUTA

Vitaali Rauta 50 mg ja 100 mg (500 ml) uutuuden makuna on salmiakki. Nestemäiset, vatsaystävälliset rautavalmis- teet sisältävät hyvin imeytyvää rautabisglysinaattia Fe2+. Annostus 15 ml päivässä. Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä hapenkuljetusta kehossa ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Se myös auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Markkinoija: Hankintatukku Oy

MINISUN MONIVITAMIINI PEHMONALLE JUNIOR SITRUS PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

Minisun Monivitamiini Pehmonalle Junior sitrus (60 ja 120 kpl) uutuus on helppo tapa varmistaa lapsen päivittäinen vitamiinien ja hivenaineiden saanti. Raikkaan makuinen Pehmonalle sitrus sisältää 13 eri vitamiinia ja kivennäisainetta ja sen värit, aromit ja makeutusaineet ovat luontaisia. Tuote on gluteeniton.

Markkinoija: Verman

RELA-SARJAN MAITOHAPPOBAKTEERIT UUDISTUIVAT

Uudistuneet Rela-maitohappobakteerivalmisteet (30 ja 90 tabl/kaps) sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa ja kolme miljardia bakteeria päiväannoksessa. Hyvänmakuiset Rela Tabs -purutabletit eivät sisällä sukraloosia ja helposti nieltävät Rela Caps -kapselit eivät sisällä eläinperäisiä aineita.

Markkinoija: Verman

FAVORA-SARJAN UUTUUDET SUOJAAVAT IHOA

Favora Heleyttävä BB-voide SK 30 (40 ml) tasoittaa ihon sävyä, jolloin se näyttää tasaisen kauniilta ja luonnolliselta. Hajusteeton voide sisältää tehokkaasti kosteuttavia ainesosia, kuten betaiinia ja E-vitamiinia. Korkea UVA- ja UVB suoja suojaa ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Favora Kosteuttava ja suojaava päivävoide SK 30 (50 ml) suojaa ihoa auringon UV-säteilyltä. Tuotteen betaiini kosteuttaa ja E-vitamiini suojaa ja vahvistaa ihoa. Hajusteeton ja väriaineeton voide imeytyy nopeasti. Molemmat uutuudet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä aineosia ja sopivat myös vegaaneille.

Markkinoija: Orion