Vastustuskykyä ja pirteyttä

Loppuvuoden monipuoliset uutuudet tukevat vastustuskykyä ja auttavat flunssan iskiessä. Tuotteiden saatavuus vaihtelee apteekeittain.

SEPTANAZAL AVAA JA SUOJAA NENÄÄ

Septanazal (10 ml, 90 annosta) on ensimmäinen nenää avaava ja suojaava yhdistelmä. Septanazal-nenäsumuteuutuus aukaisee tukkoisen nenän nopeasti ja sen sisältämä dekspantenoli suojaa ja hoitaa nenän limakalvoja.

Septanazal (1 mg/ml + 50 mg/ml ksylometatsoliinihydrokloridi/dekspantenoli) nenäsumute nenän limakalvojen turvotuksen lyhytaikaiseen paikallishoitoon aikuisille ja vähintään 10-vuotiaille lapsille. Annostus: 1 suihke kumpaankin sieraimeen enintään 3 kertaa päivässä tarpeen mukaan. Ei alle 10-vuotiaille. Annosteltava alle 12-vuotiaalle aikuisen valvonnassa. Älä käytä Septanazalia, jos olet allerginen vaikuttaville aineille tai apuaineille. Ei raskaana oleville tai imettäville. Hoidon kesto enintään 7 päivää. Jos kärsit ahdaskulmaglaukoomasta, vaikeasta sydän- ja verisuonisairaudesta tai metabolisesta oireyhtymästä, keskustele lääkärin kanssa ennen lääkevalmisteen käyttämistä. Tutustu pakkausselosteeseen.

Markkinoija: KRKA

OTINOVA KORVATULEHDUKSEN HOITOON

Otinova korvasuihke (15 ml) on tarkoitettu korvakäytävän tulehduksen hoitoon aikuisille ja yli 5-vuotiaille lapsille. Otinova sisältää Burowin liuosta, joka tappaa bakteereita ja sieniä korvakäytävästä, kuivattaa paikallisesti ja lievittää kutinaa sekä turvotusta. Suihke on helppo annostella korvakäytävään. Avattu pakkaus säilyy 6 kuukautta. Antibiootiton ja kortisoniton.

Markkinoija: Sabora

VITA-C STRONG PITÄÄ VÄSYMYKSEN LOITOLLA

Vita-C Strong 1000 mg (100 tabl.) on erittäin vahva C vitamiini jaksamisen ja vastustuskyvyn tueksi. Tabletti on nieltävä. Päiväannos on yksi tabletti, joka sisältää 1000 mg C-vitamiinia. Uusi Vita-C Strong on avainlipputuote ja valmistetaan Hämeenlinnassa.

Markkinoija: Vitabalans

PRESERVISION3 STICK SILMIEN TERVEYDEKSI

Yhdessä tasapainoisen ruokavalion kanssa ravintolisä voi tukea silmien terveyttä myös ikääntyessä. Appelsiinin makuinen PreserVision3 Stick (30 pss.) sisältää sinkkiä, joka auttaa pitämään silmät terveinä. C-vitamiini, E-vitamiini ja sinkki auttavat suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. Suositeltu päiväannos on 1 annospussi päivässä. Pussin sisällön voi kaataa suoraan suuhun tai liuottaa lasilliseen vettä.

Markkinoija: Bausch&Lomb

UUTUUS-DEVISOL MAISTUU MUSTIKALTA

Devisol Mustikka 20 μg (200 tabl.) on aidon mustikan makuinen D-vitamiini puru-/ imeskelytabletti, joka on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Suomessa valmistettu ravintolisä sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Markkinoija: Orion