Voimaa ja vastustuskykyä

Lähiapteekkien valikoimasta löytyy tuotteita, joilla voi auttaa jaksamista ja tukea vastustuskykyä ja saada apua flunssan oireisiin.

BIO-QINON Q10 GOLD AVUKSI VÄSYMYKSEEN

Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg (30, 60 ja 150 kaps.) sisältää luonnollista ubikinonia ja B2-vitamiinia, joka auttaa edistämään normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä vähentämään väsymystä ja uupumusta. Keho tuottaa omaa ubikinonia, mutta sen tuotanto hidastuu iän myötä.

Markkinoija: Pharma Nord

VITAALI-SARJAN VITAMIINIT IMEYTYVÄT TEHOKKAASTI
Vitaali Liposomi C Plus 400 mg (100 kaps.) sisältää tehokkaan yhdistelmän rasvaliukoista liposomaalista ja vesiliukoista C-vitamiinia. Liposomi-muoto imeytyy tavalliseen C-vitamiiniin verrattuna jopa 20 kertaa paremmin elimistöön. C-vitamiini sopii immuunijärjestelmän tueksi, edistämään raudan imeytymistä tai kollageenin muodostumista. Vitaali D Tipat
(30 ml) on helppokäyttöinen D3-vitamiinivalmiste nestemäisessä muodossa. Yksi tippa sisältää 5 μg D3-vitamiinia. Tuote sisältää D3-vitamiinia, joka imeytyy tehokkaasti elimistössä. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja luiden, hampaiden ja lihasten hyvinvointia.

Markkinoija: Hankintatukku

APTEEKKI C-VITAMIINI + SINKKI IMMUUNIJÄRJESTELMÄN TUEKSI

APTEEKKI C-vitamiini + sinkki (20 poretabl.) on appelsiinin-, vadelman- tai mustaherukanmakuinen raikas C-vitamiini-sinkkiporetabletti. C-vitamiini ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Markkinoija: Medifon

IBUVER 400 TEHOAA NOPEASTI
Ibuver 400 mg (10 ja 30 tabl.) on tehokas ja nopeasti vaikuttava itsehoitolääke esimerkiksi päänsärkyyn, hammassärkyyn ja kuukautiskipuihin. Se myös alentaa kuumetta. Tabletti on helposti nieltävä ja sen voi tarvittaessa puolittaa.

Ibuver-tabletit tilapäisiin kipu- ja kuumetiloihin. Vaikuttava aine ibuprofeeni-DL-lysiini. Ei alle 20 kg painaville tai alle 6-vuotiaille lapsille eikä raskaana oleville. Varmista lääkkeen sopivuus itsellesi lääkäriltä tai apteekista. Tutustu pakkausselosteeseen.

Markkinoija: Verman

BIOGAIA TABS+D3 APPELSIINI VASTUSTUSKYVYN AVUKSI

BioGaia Tabs+D3 Appelsiini -maitohappobakteerivalmiste (30 ja 90 tabl.) sisältää alkuperäistä Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteerikantaa. D-vitamiini taas edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Vastustuskyvyn tueksi tarkoitettu purutabletti sopii aikuisille ja lapsille sekä raskauden ja imetyksen aikana. Ravintolisä.

Markkinoija: BioGaia Finland

SANA-SOL VITANALLET MONIVITAMIINI PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

Sana-sol Vitanallet Monivitamiini (120 kpl), joka sisältää 9 eri vitamiinia päivittäiseen käyttöön. Pehmeä ja pureskeltava monivitamiinilisä on sokeriton, ja tarjolla on kolme eri makuvaihtoehtoa. Hauska nallenmuoto auttaa muistamaan vitamiinien ottamisen. Purkissa on lapsilukko. Suositeltava vuorokausiannos 1–2 kappaletta.

Markkinoija: Orkla