Voimaa syksyyn!

Hyvä uni ja vastustuskyky ovat tarpeen syksyn tullessa. Tuotteiden saatavuus voi vaihdella apteekeittain.

APTEQ C+D+SINKKI
TEHOYHDISTELMÄ

Apteq C+D+Sinkki (90 tabl.)
on raikas appelsiinin ja tyrninmakuinen purutabletti vastustuskyvyn ylläpitoon. Tehoyhdistelmän yhdessä purutabletissaon 500 mg C-vitamiinia, 50 μg D-vitamiinia ja 15 mg sinkkiä. Suositeltava vuorokausiannos on 1 tabletti aikuisille. Tuote on valmistettu Suomessa ja saatavilla vain apteekeista. Tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Markkinoija: Fennogate

KYOLIC ORIGINALISSA VALKOSIPULIN TEHOA

Kyolic Original (100 tabl.) sisältää Aged Garlic Extract
(AGE) -valkosipuliuutetta, joka on maailman tutkituin valkosipulivalmiste. Tutkimukset ovat kohdistuneet muun muassa elimistön yleiseen vastustus-
kykyyn ja sydänterveyteen. Kyolic Original on jälkihajuton ja vatsaystävällinen valkosipuli-ravintolisä.

Markkinoija: Bertil’s

MULTIVITA-SARJASSA RUNSAASTI C-VITAMIINIA

Multivita Ascorbin 500 mg
(50, 100 ja 200 tabl.) sisältää
500 mg C-vitamiinia. Riittävä
C-vitamiinin saanti voi auttaa pysymään pirteänä ja energisenä. C-vitamiini kohentaa myös vastustuskykyä pitäen flunssan loitolla. Multivita Ascorbin Long 500 mg (50, 100 ja 200 tabl.) on nieltävä depottitabletti, joka hajoaa tavallista tablettia hitaammin. Multivita Ascorbin Pore 1g (20 tabl.) on appelsiininmakuinen poretabletti.

Markkinoija: Orion

NOVANIGHT AUTTAA NUKAHTAMAAN

NOVANIGHT (16 ja 30 tabl.) auttaa nukahtamaan ja nukkumaan rauhallisemmin. Melatoniini lyhentää nukahtamisaikaa, sitruunamelissan ja tuliunikon kasviuutteet vähentävät yöllisiä heräämisiä ja rohtopassionkasviuute rauhoittaa. Suositeltava vuorokausiannos on 1 tabletti, jota ei saa ylittää. Lääkärin valvonnassa olevien henkilöi-
den sekä raskaana olevien tai imettävien naisten on kysyttävä neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisän käyttöä.

Markkinoija: Sanofi Oy

FLUACUTE ZINC+ JA FLUACUTE YSKÄ FLUNSSAN ENSIOIREISIIN

APTEEKKI FluAcute Zinc+ (20 ml, neljä makuvaihtoehtoa) suusuihke
lievittää flunssan oireita. Kolmitehoisen valmisteen sinkkiasetaatti lyhentää
flunssan kestoa, dekspantenoli edistää nielun limakalvojen uusiutumista ja osmoottinen vaikutus helpottaa nielun turvotusta. Ärsytysyskään sopiva FluAcute Yskä -suusuihke (20 ml) sisältää hunajaa. Nielun suojaksi muodostuva ohut kalvo sekä tuotteen kosteuttavat ainesosat aikaansaavat yskää hillitsevän vaikutuksen. Helppo pitää mukana.

Markkinoija: Medifon

RELA-SARJA TUKEE VASTUSTUSKYKYÄ

Rela Tabs (30 tabl., mansikka, sitruuna, omena) ja Rela Caps (30 kaps.) maitohappobakteerit sopivat jokapäiväiseen käyttöön tai kuuriksi koko perheelle. Tuotteet sisältävät Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeria.
Rela Tabs D3 (30 tabl. appelsiini) -valmisteessa on maitohappobakteerin lisäksi D-vitamiinia, joka on tärkeä luuston rakentaja ja vastustuskyvyn ylläpitäjä.

Markkinoija: Verman