Syysuutuudet apteekissa

Syysuutuudet tuovat pirteyttä ja hyvinvointia syksyyn. Laaja valikoima nyt Lähiapteekeissa.

MINNEA D-VITAMIINI 20 μg (200 kaps.) on auringonkukkaöljyä sisältävä pienikokoinen ja helposti nieltävä öljykapseli, josta D-vitamiini imeytyy hyvin. Uutuudessa on 20 μg vahvuus. D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, joka tukee luontaista vastustuskykyämme. Se edistää kalsiumin normaalia imeytymistä, mikä on tärkeää luuston ja hampaiden kunnon kannalta.

Markkinoija: Fysioline

AMBROXOL RATIOPHARM 60 MG (10 poretabl.) on limaa irrottava yskänlääke aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Se muuttaa liman juoksevammaksi ja tehostaa värekarvojen toimintaa, jolloin lima on helpompaa yskiä pois. Vaikuttava aine on ambroksolihydrokloridi. Älä käytä, jos olet allerginen ambroksolille tai olet raskaana tai imetät. Valmisteen makuna on kirsikka. Tutustu pakkausselosteeseen.

Markkinoija: Teva Finland

NOLACT PLUS (30 tabl.) on monientsyymivalmiste, jonka yhdessä tabletissa on seitsemää eri ruoansulatusentsyymiä. Otetaan yksi tabletti päivässä juuri ennen pääateriaa. Valmiste on laktoositon ja gluteeniton, eikä se sisällä eläinperäisiä aineita. Tuote on ravintolisä.


Markkinoija: Orion

AVENE HYALURON ACTIV B3 (50 ml) on kiinteyttävä päivävoide elastisuutta kaipaavalle ja väsyneelle iholle. Ihosoluja uudistava voide sisältää niasiiniamidia eli B3-vitamiinia ja hyaluronihappoa, jotka kosteuttavat sekä silottavat ihoa ja häivyttävät juonteita. Voide sopii käytettäväksi kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Sopii kaikille ihotyypeille.

Markkinoija: Pierre Fabre

NIZOEXPERT DAILY CARE SHAMPOO (200 ml) palauttaa päänahan tasapainon ja hiusten terveen ja luonnollisen kunnon. Tuote on suunniteltu auttamaan kutinaan ja hilseilyyn. Se lievittää, rauhoittaa ja virkistää päänahkaa. Sopii myös herkälle hiuspohjalle.

Markkinoija: Stada Nordic

FLUSILS HUNAJA-SITRUUNA 8,75 MG (16 imeskelytabl.) on tarkoitettu lyhytaikaiseen kurkkukivun oireiden lievitykseen aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Vaikuttava aine on flurbiprofeeni. Älä käytä, jos olet allerginen flurbiprofeenille. Annostelu on enintään viisi imeskelytablettia vuorokaudessa korkeintaan kolmen vuorokauden ajan. Käyttö raskauden tai imetyksen aikana vain lääkärin ohjeen mukaan. Tutustu pakkausselosteeseen.


Markkinoija: Teva Finland

BETOLVEX MULTI+A ja BETOLVEX MULTI (90 kaps.) ovat monipuolisia monivitamiini- ja kivennäisainevalmisteita päivittäiseen käyttöön nieltävässä kapselissa. Sisältää 19 erilaista vitamiinia ja kivennäisainetta ja Betolvex Multi +A:ssa lisäksi A-vitamiinia. Betolvex Multi+A:ta ei suositella raskaana oleville. Ravintolisä on vegaaninen ja valmistettu Suomessa.

Markkinoija: Teva Finland

MEHTÄ D-VITAMIINI 50 UG PUOLUKKA ja MEHTÄ D-VITAMIINI 50 UG TYRNI (100 purutabl.) ovat uusia, Suomessa valmistettuja D-vitamiineja, joiden maku ja väri tulevat aidoista marjoista. Puolukan- ja tyrninmakuiset purutabletit on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön täydentämään elimistölle tärkeän D-vitamiinin saantia. Valmisteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia ja sokerittomia.


Markkinoija: Vitabalans