5 tuotetta herkälle iholle

Lähiapteekkien vinkit herkän ihon ja päänahan hoitoon.

1. APOBASE-TUOTTEET SOPIVAT päivittäiseen ihon hoitoon koko perheelle ja kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Tuotesarjaan kuuluu neljä perusvoidetta sekä uutuudet APOBASE HAND CREAM ja APOBASE FACE CREAM. Kaikki Apobase-tuotteet ovat hajusteettomia, vegaanisia ja dermatologisesti testattuja herkällä iholla.

Markkinoija: Karo Healthcare

2. BEPANTHEN SENSICALM EMULSIO-VOIDE (50 g) sopii koko perheen atooppisen ihottuman ja kuivan sekä kutisevan ihon päivittäiseen hoitoon. Kortisonittoman voiteen koostumuksessa yhdistyvät nopea ihon kutinaa lievittävä ja ihon suojakerrosta elvyttävä vaikutus. Sopii myös käsille ja kasvoille. Voide isältää pantenolia.

Markkinoija: Bayer

3. FAVORA HELLÄVARAINEN -tuotteilla voi puhdistaa ihon FAVORA VAAHDOLLA tai FAVORA GEELILLÄ ja viimeistellä virkistävällä FAVORA KASVOSUIHKEELLA. FAVORA MISELLIVETTÄ voi käyttää varsinaiseen puhdistukseen tai kasvoveden tapaan. Ihon syväpuhdistukseen sopii herkkäihoisellekin FAVORA HELLÄVARAINEN 2-IN-1 KUORINTAVOIDE. Valmistettu yhteistyössä Allergia-, iho ja astmaliiton kanssa.

Markkinoija: Orion

4. AVÈNE TOLERANCE HYDRA – 10 kosteusvoiteet sopivat herkälle iholle, aikuisille, lapsille ja vauvoille. Voiteet säilyttävät ihon mikrobiomin luonnollisen tasapainon. Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle tarkoitetut kasvovoiteet imeytyvät nopeasti ja kosteuttavat pitkäkestoisesti 48 tunnin ajan. Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita ja hajusteita.

Markkinoija: Pierre Fabre

5. DUCRAY SENSINOL PHYSIO-PROTECTIVE
shampoo rauhoittaa herkän päänahan kutinaa. Shampoon polidokanoli rauhoittaa ja ehkäisee kutinan oireita nopeasti ja pitkäkestoisesti. Hellävarainen shampoo on hyvin siedetty, sillä se ei sisällä alkoholia tai hajusteita. Sopii koko perheelle ja kaikille hiustyypeille.

Markkinoija: Pierre Fabre

Apteekkihaku