Haavanhoitoon tuotteet apteekista

HAAVAVEX SISÄLTÄÄ HOPEAA JA HYALURONIHAPPOA

HAAVAVEX-VOIDE ja HAAVAVEX-SUIHKE soveltuvat haavojen, haavaumien, hiertymien, lievien palovammojen ja erittävien ihovaurioiden, makuuhaavojen, vaippaihottuman, hien aiheuttaman ihon hautumisen sekä leikkausten jälkeisten haavojen hoitamiseen. Tuotteet sisältävät patentoidulla SCX-teknologialla vakautettua hopeaa sekä ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa, jotka muodostavat tehokkaan suojan mikrobeja vastaan ja edistävät kudoksen luonnollista uusiutumista. Lääkinnällinen laite.

Markkinoija: Sabora

SORBACT SECURE SUOJAA HAAVAA

SORBACT SECURE (5 kpl) -laastari ehkäisee haavan tulehtumista ja suojaa ulkopuoliselta lialta. Laastarin vihreä, hydrofobinen pinta sitoo haavan bakteerit. Sopii pienille haavoille, kuten viiltohaavat, pistohaavat, hiertymät ja leikkaushaavat. Kaksi kokoa 5 cm x 7,2 cm ja 8 cm x 10 cm.

Markkinoija: Verman

SALVEQUICK XXL -LAASTARIT ISOIHIN HAAVOIHIN

SALVEQUICK MED MAXI COVER XXL (5kpl) SALVEQUICK MED AQUA COVER XXL (5 kpl) sopivat suuriin haavoihin, kuten leikkaushaavoihin ja hiertymiin. Laastarit ovat hengittäviä. Salvequick Med Maxi Cover XXL on joustava ja sopii herkälle iholle. Salvequick Med Aqua Cover XXL on vedenpitävä ja kiinnittyy hyvin reunoilla olevan liimapinnan ansiosta.

Markkinoija: Orkla

SALVEQUICK MED NATURAL HEALING HUNAJATUOTTEET HAAVANHOITOON

SALVEQUICK MED NATURAL HEALING HUNAJALAASTARI (3 kpl) -haavasidoksessa on lääkinnällistä hunajaa sisältävä haavatyyny. Hydrogeeli ja lääkinnällinen hunaja edistävät paranemisprosessia, mikä nopeuttaa haavojen paranemista, ehkäisee tulehduksia ja vähentää arpikudoksen riskiä. Laastarilla on viilentävä ja rauhoittava vaikutus. Haavaside on läpinäkyvä, huomaamaton, pehmeä ja siinä on joustava rakenne itseliimautuvilla reunoilla. SALVEQUICK NATURAL HEALING (15 g) -haavageeli sisältää 40 prosenttia lääkinnällistä hunajaa, luontaista antibakteerista ainesosaa. Hunajatuotteet sopivat useimpiin haavoihin ja 1. ja 2. asteen palovammoihin.

Markkinoija: Orkla

ABILAR PIHKASALVA SOPII HYÖNTEISTEN PISTOISTA HAAVOIHIN

ABILAR PIHKASALVA (20 g) on lääkäreiden kehittämä haavasalva, joka nopeuttaa haavojen paranemista, auttaa estämään haavoja tulehtumasta ja rauhoittaa kipua ilman antibiootteja tai kortisonia. Soveltuu akuuteille ja tulehtuneille haavoille, kroonisille haavoille, hyönteisten ja punkkien puremiin, palovammoihin sekä auringon polttaman ihon hoitoon. ABILAR VET (10 ja 30 ml) on tarkoitettu lemmikkien haavanhoitoon. Ei sovellu hartsiyliherkille.

Markkinoija: Repolar Pharmaceuticals

WONDERM ANTISEPTI DESINFIOI
 

WONDERM ANTISEPTI SUMUTE (100 ml) ja WONDERM ANTISEPTI LIUOS (100 ml) on tarkoitettu pienten haavojen ja ihovammojen desinfiointiin. Antiseptinen suihke ja liuos eivät kirvele. Mukana ihoa hoitavaa pantenolia.

Markkinoija: Verman

Apteekkihaku