Hyvinvoinnin uutuudet

Lähiapteekkien monipuoliset uutuustuotteet tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia.

DECUBAL SUN CARE -aurinkosuojatuotteet on kehitetty kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle. Tahraamattomat tuotteet imeytyvät nopeasti ja kostetuttavat pitkäkestoisesti. Vedenkestävät aurinkosuojat ovat saatavilla DECUBAL SUN LOTION -voiteena ja DECUBAL SUN SPRAY -suihkeena 30 ja 50+ -suojakertoimilla. Vegaaniset tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä allergeeneja. Sopii koko perheelle, myös vauvoille 6 kk:n iästä alkaen. Markkinoija: Karo Healthcare

VITAALI KOLIINI (60 tabl.) on vitamiinin kaltainen yhdiste, jota saa ravinnossa muun muassa kananmunasta. Koliini on nyt lisätty pohjoismaisiin ravitsemussuosituksiin. Koliini edistää normaalia rasva-aineenvaihduntaa ja maksan hyvinvointia. Se tukee myös normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. Ravintolisä sopii jatkuvaan käyttöön. Markkinoija: Hankintatukku.

FEMISAN CREAM (50 g) on kosteuttava voide intiimialueen oireiden, kuten kutinan ja kirvelyn, lievittämiseen. Voide on hormoniton ja edistää luonnollisen pH-arvon säilymistä. Sopii kaiken ikäisille naisille. Voidetta voidaan käyttää myös yhdessä hormonikorvaushoidon kanssa. Tuotteen asetin helpottaa annostelua emättimeen. Markkinoija: Orion.

IBUXIN-CAPS 400 MG PEHMEÄT KAPSELIT (10 ja 30 kaps.) on tehokas ja nopeavaikutteinen tulehduskipulääke kivun ja kuumeen lyhytaikaiseen hoitoon. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille (yli 40 kg painaville) nuorille 1 kapseli tarvittaessa 1–3 kertaa päivässä. Vaikuttava aine on ibuprofeeni. Neuvottele lääkärin kanssa, jos sinulla on akuutti maha- tai pohjukaissuolihaava tai olet raskaana. Tutustu pakkausselosteeseen. Itsehoitolääke. Markkinoija: Teva Finland.

ACO REPAIR CREAM (70 ml) on suojaava ja korjaava erikoisvoide vartalon ja kasvojen erittäin kuiville ihoalueille. Voiteessa on korkea rasvapitoisuus ja se muodostaa
suojakerroksen kuivalle, karhealle ja vaurioituneelle iholle. Sillä on myös kosteuttava ja rauhoittava vaikutus. Voide tukee ihon omaa korjausprosessia ja auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta. Markkinoija: Teva Finland. 

SALVEQUICK NATURAL HEALING (3 kpl) -haavasidos sisältää luontaisesti antibakteerista lääkinnällistä hunajaa. Sidoksella on viilentävä ja haavaa rauhoittava vaikutus. Myös SALVEQUICK NATURAL HEALING (15 g) -haavageeli sisältää lääkinnällistä hunajaa. Haavageeliä voidaan käyttää useimpiin haavoihin. Lääkinnällinen hunaja edistää paranemisprosessia, mikä nopeuttaa haavojen paranemista, auttaa ehkäisemään tulehduksia ja vähentämään arpikudoksen riskiä. Markkinoija: Orkla. 

RELA TABS TUTTI FRUTTI (30 tabl.) -uutuusmaku sisältää vahvan yhdistelmän kahden maailman tutkituimman maitohappobakteerilajin (Lacticaseibacillus rhamnosus ja Bifidobacterium lactis) kantoja. Hedelmäinen tutti frutti -maku sisältää mansikka-, banaani- ja appelsiiniaromeja. Maku on saatavilla rajoitetun ajan. Uutuusmaku juhlistaa Relan 20-vuotissyntymäpäivää. Markkinoija: Verman. 

MELAREST TRIPLA (60 tabl.) on nyt saatavilla isommassa pakkauskoossa. Kolmivaikutteinen tuote auttaa tukemaan parempaa unta. Tuote sisältää vahvasti melatoniinia. Lisäksi mukana on tuliunikkoa, laventelia, kamomillaa ja humalaa. Melatoniini ja muut vaikuttavat aineosat ovat kaksikerrostabletissa, jossa on sekä nopea- että pitkävaikutteinen kerros. Pienet, helposti nieltävät tabletit otetaan tuntia ennen nukkumaan menoa (mielellään ennen klo 22). Markkinoija: Verman.

 

 

Apteekkihaku