Lähiapteekkien monipuoliset uutuustuotteet auttavat arjessa ja tukevat hyvinvointia.

ABICIN PIHKALAKKA (10 ml plo siveltimellä) tehoaa lievään ja keskivaikeaan kynsisieneen sekä kynsivallintulehdukseen. Lakka muodostaa kynnelle vettä ja mekaanista hankausta kestävän pinnan. Vain kaksi levityskertaa viikossa riittää. Ei sovellu hartsiyliherkille.

Markkinoija: Repolar Pharmaceuticals

NICOTINELL MINT 1 MG -SUMUTE (150 ja 300 annosta) avuksi tupakoinnin lopettamisen yhteydessä esiintyviin vieroitusoireisiin. Nopea ja helppo tapa tupakan- ja nikotiininhimon
hillitsemiseen. 

Markkinoija: Haleon

Nicotinell Mint 1 mg -suusumute. Sisältää nikotiinia. Aikuisille enintään 4 suihketta tunnissa. Kerralla saa käyttää korkeintaan 2 suihketta ja vuorokaudessa korkeintaan 64 suihketta. Noudata annosteluohjeita. Ei alle 18-vuotiaille eikä tupakoimattomille. Älä tupakoi samanaikaisesti, kun käytät Nicotinellia. Älä käytä Nicotinellia, jos olet yliherkkä jollekin valmisteen sisältämistä aineista tai et tupakoi. Valmisteen joutumista silmiin on vältettävä. Jos sinulla on sydän- ja verenkiertoelimistönsairaus, diabetes tai jokin muu sairaus, tai jos olet raskaana tai imetät, keskustele hoidosta lääkärin kanssa. Ks. valmisteen apuaineisiin liittyvät varoitukset pakkausselosteesta. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Haittavaikutuksena voi ilmetä yliherkkyyttä, suun ja nielun ärsytystä, hikkaa, yskää, päänsärkyä, pahoinvointia, vatsakipua, suunkuivumista, syljen liikaeritystä, suutulehdusta, väsymystä ja makuaistin häiriötä. Lue pakkausseloste huolellisesti. Itsehoitolääke.

KONDEXIN (60 kaps.) on uusi ravintolisä nivelille. Kapseli sisältää kondroitiinia 400 mg sekä C-vitamiinia, joka edistää nivelruston normaalia kollageenin muodostumista. Suositeltu päiväannos on 1–2 kapselia vuorokaudessa aikuisille. Vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Markkinoija: Aboutmeds

Apteekkihaku