Vastustuskyvyn tueksi

Lähiapteekeista löytyy tuotteita, joilla voi tukea vastustuskykyä ja hillitä flunssan kestoa.

APTEEKKI C-VITAMIINI + SINKKI EDISTÄÄ IMMUUNIJÄRJESTELMÄÄ

APTEEKKI C-VITAMIINI + SINKKI (100 imeskelypurutabl.) on karpalonmakuinen valmiste, joka sisältää C-vitamiinia ja sinkkiä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. APTEEKKI C-VITAMIINI + SINKKI (20 poretabl.) on kehitetty vastustuskyvyn tueksi. Kolme makuvaihtoehtoa: appelsiini, vadelma ja mustaherukka.

Markkinoija: Medifon

ECHINAFORCE-UUTE AVUKSI

ECHINAFORCE -PUNAHATTU-UUTE (50 ja 100 ml) on kaunopunahatusta valmistettu kasvirohdosvalmiste flunssan tukihoitoon ja ehkäisyyn, jonka käyttö perustuu sen pitkään jatkuneeseen käyttöön.

Jos olet allerginen punahatuille ja/tai mykerökukkaisille tai jos sinulla on jokin etenevä
systeeminen sairaus, autoimmuunisairaus,
immuunipuutos tai verisairaus älä käytä tuotetta. Saa käyttää enintään 10 vrk:n ajan akuuttien oireiden hoitoon ja korkeintaan 2 kk ajan yhtäjaksoisesti vilustumisoireiden ennaltaehkäisyyn. Keskustele lääkärin kanssa ennen valmisteen käyttöä, jos sinulla on jokin maksa- tai munuaissairaus, jos olet atoopikko tai olet herkkä saamaan allergisia reaktioita. Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Tutustu pakkausselosteeseen.

Markkinoija: A. Vogel

BIO-QINON AVUKSI UUPUMUKSESSA

BIO-QINON ACTIVE Q10 GOLD 100 MG ja Q10 GREEN 100 MG (60 kaps.) -ubikinonikapselit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Bio-Qinon Q10 sisältää luonnollista ubikinonia ja B2 -vitamiinia. Q10 Green on uusi kasviperäinen versio Bio-Qinonista.

Markkinoija: Pharma Nord

MINISUN D3-VITAMIINI IMEYTYY TEHOKKAASTI

MINISUN D3-VITAMIINI 20 μg (200 tabl.) D-vitamiinitableteilla on helppo varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia. Makuvaihtoehtoina ovat neutraalin lisäksi kuningatar ja metsämansikka. D-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja on tärkeä vitamiini luuston, lihasten ja hampaiden hyvinvoinnissa.

Markkinoija: Verman

RELA-MAITOHAPPOBAKTEERIT KOKO PERHEELLE

RELA TABS ja RELA CAPS (30 kpl) -maitohappobakteerit sopivat päivittäiseen käyttöön koko perheelle. Rela-tuotteet sisältävä kahta tutkittua ja korkealaatuista maitohappobakteerikantaa ja yhteensä
kolme miljardia bakteeria. Saatavilla kolme makuvaihtoehtoa: mansikka, sitruuna ja salmiakki-lakritsi. Rela-sarjaan kuuluu myös D-vitamiinia
sisältävä RELA TABS APPELSIINI +D3 (30 tabl.)

Markkinoija: Verman

SINKKI ASETAATTI VAIKUTTAA NOPEASTI

SINKKI ASETAATTI MINTTU-
MANSIKKA
ja SINKKI ASETAATTI LEMPEÄ LAKRITSI (60 imeskelytabl.) on hyvänmakuinen sinkkiasetaattivalmiste, kun vastustuskyky kaipaa erityistä tukea. Asetaatti ei sido sinkkiä, vaan vapauttaa sinkki-ionit 100-prosenttisesti sylkeen,
jolloin aktiivisessa muodossa oleva sinkki pääsee vaikuttamaan jo imeskellessä.

Markkinoija: Vitabalans