Hyvän olon uutiset vuoden alkuun

Lähiapteekeissa on tarjolla monipuolinen valikoima uutuustuotteita hyvinvoinnin ja vastustuskyvyn tueksi.

HYLO DUAL (10 ml) -voitelevat silmätipat on tarkoitettu kuiville ja allergisista oireista kärsiville silmille. Tipat auttavat lievittämään tulehduksellisia ja allergisia oireita, kuten kutinaa ja polttelua. Täysin on säilöntäaineeton, ja tippoja voidaan käyttää yhdessä piilolinssien kanssa.


Markkinoija: Tamro

LACTO SEVEN TRIO 3IN1 (50 tabl.) on monipuolinen maitohappobakteeri vastustuskyvyn tueksi. Se sisältää tutkittuja ja turvallisia maitohappobakteereita seitsemästä eri maitohappobakteerikannasta sekä vastustuskyvylle tärkeää C-vitamiinia 20 mg ja sinkkiä 5 mg. Veriappelsiininmakuinen purutabletti on makeutettu ainoastaan ksylitolilla. Tuote on laktoositon ja gluteeniton.

Markkinoija: Vitabalans

PLACKERS TRI-LINE -hammaslankaimessa on kolme mintunmakuista lankaa, jotka puhdistavat tehokkaasti plakin ja ruuantähteet hampaiden väleistä. Hammaslanka on suunniteltu niin, ettei se katkea ja että sitä voidaan käyttää useammin kuin kerran. Sisäänrakennettu hammastikku helpottaa ruoantähteiden poistamista.

Markkinoija: Perrigo

Suomessa kehitetyillä, kliinisesti tutkituilla ja luonnollisilla MEMBRASIN DERMAL – TUOTTEILLA on helppo huolehtia ihon tasapainosta. Sarja sisältää laadukkaat tuotteet vaativan ja kuivan ihon erityistarpeisiin sekä atooppisen ihon hoitoon. Tuotesarjan marjaöljytuotteilla hoidat ja vahvistat herkkää, ärsyyntynyttä ja kuivaa ihoa.

Markkinoija: Midsona

MIELIKKI KURKKUSUIHKE (25 ml) on saatavilla nyt myös kätevässä kurkkusuihkepullossa. Elintarvike sisältää puhdistettua hunajaa. Sopii kurkun kutinan lievitykseen yli 1-vuotiaille. MIELIKKI IMESKELTÄVÄ YSKÄNPASTILLI (24 tabl.) sisältää hunajaa, islanninjäkälää ja C-vitamiinia. Ravintolisä tukee yskän helpotusta ja soveltuu esimerkiksi ääntään paljon käyttäville.

Markkinoija: Fennogate

GELOREVOICE KURKKUTABLETIT (20 kpl) kosteuttavat ja suojaavat kurkun ja nielun
limakalvoja. Muun muassa vilustumisesta, äänen ylirasituksesta, allergiasta tai ilmastoinnista ärtyneet alueet suussa ja nielussa voivat elpyä. Myös käheys, kurkun kutina sekä kuivuus ja kuiva yskänärsytys voivat lievittyä. Lääkinnällinen laite.

Markkinoija: Harmonia Life

CETILAR-TUOTESARJA tukee nivel- ja lihaskipujen vähenemistä ja tuo helpotusta polven nivelrikosta johtuviin oireisiin tai urheiluvammojen jälkihoitoon. Vaikuttavana ainesosana ovat setyloidut rasvahapot, jotka palauttavat paikallisesti hoidettavan kudoksen rasvahappotasapainoa. Tuotesarjaan kuuluvat nopeasti imeytyvä CETILAR VOIDE (50 ml), helppokäyttöinen CETILAR TYYNY (5 kpl/ pakkaus) sekä sopivan mittaiseksi leikattava CETILAR TEIPPI (4cm x 2,5 m), jotka vaikuttavat
8 tunnin ajan.

Markkinoija: Sabora Pharma

OtriBaby 2-vaiheinen metodi on suunniteltu vauvojen tukkeutuneen nenän puhdistamiseen. Metodin ensimmäinen vaihe on OTRIBABY SUOLAVESINENÄSUIHKEEN käyttö, joka pehmittää limaa ja auttaa sitä irtoamaan ennen nenän puhdistamista. Toinen vaihe on OTRIBABY-NIISTÄJÄN käyttö, jolla lima imetään vauvan nenästä pois. Niistäjä on hygieeninen, helppokäyttöinen ja ergonomisesti muotoiltu, ja sen käyttö helpottaa lapsen hengittämistä, syömistä ja nukkumista ja parantaa vointia.

Markkinoija: Haleon

SANA-SOL VITANALLET D-VITAMIINI APPELSIINI (120 kpl) on hyvänmakuinen, päivittäiseen käyttöön soveltuva D-vitamiinilisä pehmeässä ja pureskeltavassa muodossa koko perheelle 3-vuotiaasta alkaen. D-vitamiini toimii muun muassa luuston hyväksi, sillä se edistää kalsiumin imeytymistä. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän ja lihasten normaalia toimintaa. Päiväannoksessa (1 kpl) on 10 μg D-vitamiinia. Vitanallet D-vitamiini on appelsiininmakuinen ja sokeriton.

Markkinoija: Orkla

Apteekkihaku